Cookie- og persondatapolitik

Introduktion

Når brugere besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om deres samlede færden på vores hjemmeside, som vi bruger statistisk for at tilpasse og forbedre indholdet og kørslen af samt strukturen på vores hjemmeside. De oplysninger, vi indsamler, er imidlertid anonyme, og vi kan derfor ikke identificere dig og dine individuelle hjemmesidebesøg og adskille dem fra andres. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering) eller fravælge cookies i pop-up vinduet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, og hvad formålet med indsamlingen er.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Personoplysninger

I forbindelse med at vi indsamler personoplysninger via vores hjemmeside udbeder vi os oplysninger om navn, e-mail, emne og besked. Disse informationer bruges udelukkende til at opnå den ønskede kontakt med dig. Oplysningerne opbevares som udgangspunkt i 3 måneder efter dialog med dig. Hvis der indgås aftale om løsning af konkrete opgaver opbevares oplysningerne i mindst 5 år. 

De personoplysninger, som vi behandler, bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Som registreret person har man ret til at få indsigt, gøre indsigelse mod behandling, rette og slette data, trække samtykke tilbage, og få udleveret data i digital form, som vi opbevarer.
Såfremt en registreret person ønsker at klage over vores behandling af vedkommendes persondata kan det ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

 

 

Websitet ejes og publiceres af dataansvarlig,

Complivacy ApS, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: 42 43 07 45

Email: kontakt@complivacy.dk